Home    Alle cadeaupakketten    Jungle vibes

Jungle vibes

Verstuur vrolijke kraamgroeten met ons ‘Jungle Vibes’ brievenbuspakket, speciaal samengesteld voor de komst van een kleine jongen. In dit brievenbus kraamcadeau jongen zit een schattig en speels items om de nieuwe ouders te feliciteren en hun kleintje te verwelkomen in de wereld. In dit kraamcadeau brievenbuspakket jongen vind je onder andere de handige Too Manny Bunnies bandana en de Trixie rammelaar mr. Lion. Deze items zijn niet alleen lief en knuffelbaar, maar ook perfect geschikt voor een jonge avonturier in wording Stuur je felicitaties met dit kraamcadeau brievenbuspakket jongen, een mooi gebaar dat de ouders zeker zal verblijden tijdens deze bijzondere tijd. Het brievenbuspakket kraamcadeau jongen van un-wrapped wordt met zorg samengesteld en verpakt, klaar om direct te verzenden en een feestelijke verrassing op de deurmat te bezorgen.

Stap 3. Maak je box compleet met een leuk kaartje en/of foto

Voeg hier een kaartje toe

Let op: Het kaartje is inbegrepen, zodat de ontvanger weet van wie het pakket afkomstig is.

Typ hier je persoonlijke bericht voor op het kaartje

Wil je je bedrijfslogo op de achterkant van het kaartje?

Upload het hier. Minimale bestandsgrootte: 150 KB. Bestandsformaten: JPG, PNG, EPS, of AI.

(Maximale grootte bestand 100 MB)

21,15 incl. BTW

Categorie:

Bekijk hier de producten

Too many bunnies | Kwijlsjaal jungle

Kleuren: Groen / zwart
Afmeting: B 39 x H 20 cm

Houd je baby droog tijdens het doorkomen van de tandjes met deze leuke kwijlsjaaltjes. Ze zijn super absorberend en verstelbaar in twee maten. Het sjaaltje kan worden gedragen vanaf 2-3 maanden tot ongeveer 2 jaar. Met een omkeerbaar design kun je de print of kleur aanpassen aan de outfit van je kleintje. Stijlvol en praktisch!

Too many bunnies | Kwijlsjaal jungle

Trixie | Rammelaar leeuw

Rammelaar leeuw
Afmeting: ⌀ 13 cm

Zelfs de kleinste vingertjes kunnen deze schattige, kleine rammelaar vastpakken. Het rammelaartje en het knispaperpapier zorgen voor uren entertainment voor elke baby!

Trixie | Rammelaar leeuw